Internetes megjelenése sokat elárul Önről vagy vállalkozásáról. Az első benyomás internetes ismerkedésen keresztül a weboldal kinézetén, felépítésén, funkcionalitásán múlik. Munkatársaink megtervezik és kivitelezik Önnek az ízlésének megfelelő honlapot, igénye szerint a dizájnt, a kidolgozást és a későbbi karbantartást vagy kezelést vállalva.

Cégünknél lehetősége van már létező weboldalának újratervezésére, új egyedi kinézet elkészíttetésére is, vagy akár a funkciók bővítésére, átalakítására. A nálunk készített honlapok vagy tartalomkezelő rendszer (CMS) alapján működnek, vagy statikus (html + css) alapúak, de bármelyik megoldást is választja, biztos lehet benne, hogy a kor követelményeinek megfelelően honlapja reszponzív lesz, azaz monitoron, tableten és okostelefonon is a megfelelő formában, jól olvashatóan fog megjelenni.

Vállaljuk azt is, hogy a honlapjával kapcsolatos tennivalókat (frissítések, adatfeltöltés, módosítások, rendszeres havi karbantartás) elvégezzük Ön helyett, eseti megbízás vagy akár átalánydíjas  havi kezelési szerződés (WEB SAFETY csomag) keretében. Így Önnek csak azt kell meghatároznia, mi kerüljön a weboldalra; – a többi a mi gondunk. 🙂

Árainkról ezen az oldalon tud tájékozódni.

Írjon nekünk, hogy segíthessünk

Kérjük pár sorban írja meg, hogy milyen problémára keresi a megoldást, vagy melyik szolgáltatásunk érdekli. A megkeresésekre a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Telefonon (munkanapokon 8:30 - 17 óra között)
+3620 236 1875

Emailben (0-24 órában)
frater.attila@garteldesign.hu

névjegy