Szervizszolgáltatások

DÍJMENTES TANÁCSADÁS

KÉRDEZZEN RÁ, MIELŐTT MEGVESZI

Munkatársainktól telefonon vagy emailben díjmentesen tájékozódhat a számítástechnika jelenlegi lehetőségeiről, speciálisan az Ön igényeihez igazítva. Kérdezzen bátran, mielőtt megvásárol valamit, hogy döntésében segíteni tudjuk, így elkerülheti a későbbi bosszankodást, ha a megvásárolt eszköz mégsem nyújtja azt a teljesítményt, vagy nem felel meg annak a feladatnak, amely végett beszerezte azt.

EGYEDI KONFIGURÁCIÓK ÖSSZEÁLLÍTÁSA

HOGY PONTOSAN AZT KAPJA, AMIT HASZNÁLNI TUD ÉS SZERET

Miért vásárolna futószalagon összeállított, ki tudja milyen minőségű és mennyiségű alkatrészeket tartalmazó áruházlánci konfigurációkat? Munkatársaink az Ön igényéhez, feladatához igazítva állítják össze a megbízhatóan működő, tartós, fejleszthető számítógépet, ráadásul hasonló vagy olcsóbb áron, mint ahogy ezt egy áruházlánc kínálná Önnek. Ha pedig nem asztali (desktop) munkaállomásra vágyna, hanem egy laptopra vagy egy tabletre, mi segítünk azt is kiválasztani, beszerezni és beüzemelni.

LAPTOP ÉS DESKTOP SZERVIZ

RÖVIDEN: HA ELROMLOTT, HÍVJON, ÉS MEGJAVÍTJUK VAGY KICSERÉLJÜK.

Előzetes telefonos vagy emailes egyeztetés után szerviztechnikusunk a helyszínen gyorsan felméri a helyzetet, és ennek függvényében vagy azonnal elvégzi a javítást, vagy beszállítja a készüléket szervizünkbe. A pontos hiba ismeretében telefonon árajánlatot adunk a javításra, majd a kész eszközt ki is szállítjuk. A kiszállítás és a helyszíni beüzemelés Bakonycsernyén díjmentes.

RENDSZERES HAVI KARBANTARTÁS

HOGY MINÉL TOVÁBB MŰKÖDJÖN HIBÁTLANUL

Egy számítógép üzemeltetése során ugyanúgy szükség van bizonyos karbantartási feladatok végrehajtására, mint ahogy egy gépkocsit is rendszeresen takarítunk és szervizeltetünk. Ez a karbantartás hardveres és szoftveres jellegű (portalanítás, a hardeverek állapotának figyelemmel követése, szoftverek optimalizálása stb.) Miért éri ez meg Önnek? Ha cége van, akkor nem kell állandó rendszergazdát alkalmaznia, így havonta jelentős megtakarítással zárhatja a mérleget. A velünk kötött karbantartási szerződés értelmében munkatársaink havonta vagy hetente előre lekötött óraszámban megelőző karbantartást végeznek, váratlan hiba esetén pedig a lehető legrövidebb belül a helyszínre érnek, hogy megoldják a problémát. Ha pedig csak a saját otthoni gépét akarja rendben tartani, akkor eseti megbízás alapján is elvégezzük a fent leírt feladatokat.

ADATMENTÉS

A BAJ MEGTÖRTÉNTE ELŐTT, ÉS UTÁN IS

Adataink biztonsága érdekében időközönként szükség van azok “kimentésére” a számítógép merevlemezéről külső eszközre vagy felhőbe. Mi segítünk Önnek behatárolni, hogy mik azok a fontos adatok (fényképek, videók, dokumentumok, jelszavak stb.), és hogy mi a mentésük legegyszerűbb és legkorszerűbb módja. Segítünk adatait összehangolni, szinkronizálni az eszközök között, hogy azokat mindig, mindenhonnan elérje.

HÁLÓZATÉPÍTÉS

HOGY MINDEN ESZKÖZÉT ELÉRJE

Több számítógép üzemeltetésénél lehetősége van a számítógépeket összekötni, szervergépet üzemeltetni, internetet vagy épp nyomtatót megosztani. Kérésére felmérjük a meglévő gépállomány alkalmasságát, beszerezzük az esetlegesen szükséges további technikai eszközöket, és kivitelezzük a kívánt változtatásokat, hogy munkahelyén vagy az otthonában “mindenki össze legyen kötve mindenkivel”. Megmutatjuk, hogyan érdemes tárolni az adatokat, és hogyan kell beállítani a számítógépet, laptopod vagy az okostelefont, hogy kényelmesen, pár gombnyomással elérhessük fotóinkat, dokumentumainkat.

SZOFTVEREK TELEPÍTÉSE

NEM TUDJA MIVEL, ÉS HONNAN? SEGÍTÜNK.

Egy számítógép beüzemelése nem ér véget azzal, hogy az ember feltelepíti az operációs rendszert. Az igazi feladat a telepített rendszer testreszabása, a szükséges felhasználói szoftverek beszerzése és telepítése, a biztonságos használat feltételeinek megteremtése. Ha ezt ránk bízza, akkor egy üzemkész, azonnal használható rendszert kap kézhez: Önnek csak hátra kell dőlnie, és élveznie új készüléke adottságait.

REFURBISHED LAPTOPOK BESZERZÉSE

GAZDASÁGOS & KÖRNYEZETBARÁT

A legmegbízhatóbb gyártók üzleti kategóriás termékeit forgalmazzuk, teljesen újszerű állapotban. Hogy miért éri ez meg? Ön egy bevizsgált, tökéletes állapotban lévő készüléket kap kézhez, melynek eredeti ára a felső kategóriás termékek ára. Az állami szektor és a nagy cégek ezeket a készülékeket rövid lejáratú (általában 2 éves) licenszeléssel vásárolják, majd a licensz lejárta után töredékáron értékesítik tovább. Így válik lehetségessé, hogy egy használt, de tökéletes állapotban lévő csúcskategóriás készülék birtokosa lehessen, az eredeti árnál jóval olcsóbban.

FOTÓRETUSÁLÁS

MÉG SZEBBÉ TESSZÜK

Vállaljuk digitális kamerával készült képeinek feljavítását (színmódosítások, méretezések, kompozíciós kivágás), vörösszem-effektus javítását, zavaró képelemek (pl. belógó ágak) eltüntetését.

Kérjen ajánlatot most!

TELEFONÁLOK