Rendszeres hardveres és szoftveres karbantartás

Egy számítógép üzemeltetése során ugyanúgy szükség van bizonyos karbantartási feladatok végrehajtására, mint ahogy egy gépkocsit is rendszeresen takarítunk és szervizeltetünk. Ez a karbantartás hardveres és szoftveres jellegű:

  • a leülepedett por eltávolítása (a por hőszigetelő réteget hoz létre, melynek következtében a gép működése látványosan lassabb lehet),
  • a merevlemezek , VGA-kártyák, memóriamodulok, hűtőrendszer stb.  állapotának figyelemmel követése,
  • a telepített szoftverek frissítése, karbantartása egyaránt fontos feladat.
  • A víruskeresők, kémprogram-eltávolítók frissítésének, rendszeres futtatásának fontosságáról már nem is kell külön beszélnünk.

Miért éri ez meg Önnek? Ha cége van, akkor nem kell állandó rendszergazdát alkalmaznia, így havonta jelentős megtakarítással zárhatja a mérleget. A velünk kötött karbantartási szerződés értelmében munkatársaink havonta vagy hetente előre lekötött óraszámban megelőző karbantartást végeznek, váratlan hiba esetén pedig a lehető legrövidebb belül a helyszínre érnek. hogy megoldják a problémát.

Ha pedig csak a saját otthoni gépét akarja rendben tartani, akkor eseti megbízás alapján is elvégezzük a fent leírt feladatokat. A számítógép így valóban hosszabb életű lehet.

Hozzászólások lezárva.