Weboldalkészítés

Internetes megjelenése sokat elárul Önről vagy vállalkozásáról. Az első benyomás internetes ismerkedésen keresztül a weboldal kinézetén, felépítésén, funkcionalitásán múlik. Munkatársaink megtervezik és kivitelezik Önnek az igényének megfelelő honlapot, ízlése szerint a dizájnt, a kidolgozást és természetesen a későbbi honlap karbantartását is vállaljuk.

Lehetőség van már létező weboldalának újratervezésére, új egyedi kinézet elkészíttetésére is, vagy akár a funkciók bővítésére, átalakítására. A nálunk készített honlapok vagy tartalomkezelő rendszer (CMS) alapján működnek, vagy bootstrap (html + css) alapúak, de bármelyik megoldást is választja, biztos lehet benne, hogy a kor követelményeinek megfelelően honlapja reszponzív lesz, azaz monitoron, tableten és okostelefonon is a megfelelő formában, jól olvashatóan fog megjelenni.

Lehetősége van már létező weboldalának újratervezésére, új egyedi kinézet elkészíttetésére is, vagy akár a funkciók bővítésére, átalakítására. A nálunk készített honlapok vagy tartalomkezelő rendszer (CMS) alapján működnek, vagy bootstrap (html + css) alapúak, de bármelyik megoldást is választja, biztos lehet benne, hogy a kor követelményeinek megfelelően honlapja reszponzív lesz, azaz monitoron, tableten és okostelefonon is a megfelelő formában, jól olvashatóan fog megjelenni.

Vállaljuk azt is, hogy a honlapjával kapcsolatos tennivalókat (frissítések, adatfeltöltés, módosítások, rendszeres havi karbantartás) elvégezzük Ön helyett, eseti megbízás vagy átalánydíjas havi szerződés keretében. Így Önnek csak azt kell meghatároznia, mi kerüljön a weboldalra; – a többi a mi gondunk.

Kérjen ajánlatot most!

TELEFONÁLOK